Select Page

Pada tahun ini, hartanah negara kita masih berada dalam keadaan yang tidak stabil. Faktor yang tidak boleh diabaikan adalah rakyat kita tidak mempunyai kemampuan untuk membayar kos rumah, kos sara hidup. Syarat bank yang ketat dan tidak dapat membuat pinjaman untuk membeli rumah juga menjadi salah satu faktor menyebabkan rakyat kita tidak mempunyai rumah sendiri.

Menurut kajian surat khabar Nanyang Siang Pau terhadap keadaan pasaran perumahan kini, sebanyak 57% kadar penolakan pinjaman perumahan, manakala pasaran sewa rumah masih merupakan pilihan utama bagi rakyat kita. LakePark Residence adalah rumah yang murah, cantik dan ceria untuk golongan yang berpendapat sederhana! 50 unit daripadanya masih membuat promosi hanya RM489,000 dan ke atas!!

 

Konsep LakePark Residence

LakePark Residence adalah direka khas untuk keluarga moden, ia dirancang dengan teliti untuk memenuhi permintaan kualiti hidup moden yang diminta oleh orang ramai, pemaju juga menyediakan satu persekitaran perumahan yang ideal. Populasi di kawasan Kuala Lumpur lebih kurang 1.5 juta orang, bersama-sama dengan rakyat yang berada di Lembah Klang adalah sebanyak 7.8 juta orang rakyat. Pada tahun 2020, populasi dijangka akan meningkat kepada 10 juta orang. Ia merupakan kawasan yang mempunyai populasi yang paling tinggi dalam Malaysia. LakePark Residence bertujuan untuk memenuhi permintaan rakyat terhadap kualiti hidup supaya dapat mengeratkan hubungan keluarga dan membentuk keadaan harmoni dalam kalangan keluarga.

Kemudahan LakePark Residence

Konsep LakePark Residence adalah untuk membentuk keadaan keharmoniaan. Oleh itu, tak kira dalam atau luar bangunan, ia adalah khas direka untuk anda. Kemudahannya termasuklah taman rekreasi, zon berkebun dan landskap habitat burung, kelihatan landskap adalah amat menarik. Taman rekreasi ini adalah khas untuk penduduk LakePark Residence sahaja.

Salah satu kemudahan yang menarik adalah gym. Kawasan gym adalah berada di tempat yang dapat melihat kelihatan yang indah dari atas supaya aktiviti anda tidak lagi bosan!

Selain daripada kemudahan dan kawasan hiburan, kondo ini juga mengandungi kemudahan yang lain seperti kafeteria, kedai sebanika, kedai dobi, sudut membaca dan sebagainya. Jadi, anda dapat menikmati kemudahan ini sambil mengeratkan hubungan keluarga pada masa lapang.

Pelan LakePark Residence

Terdapat 6 jenis rumah, iaitu Type A, B, C, C1, D, D1. Semua jenis rumah mempunyai 3 bilik tidur dan 2 tempat letak kereta, kawasan pembinaan adalah daripada 975 kaki persegi hingga 1548 kaki persegi.

Terdapat 2 blok dan mengandungi jumlah 916 unit, setiap blok mengandungi 6 buah lift dan 6 lorang untuk keluar daripada kondo.

Lokasi LakePark Residence

LakePark Residence terletak di tengah bandar utama, iaitu berdekatan dengan Jalan Kuching, Jalan Ipoh, Jalan Kepong, Lebuhraya Duta Ulu-Kelang, Lebuhraya Selayang-Kepon dan Middle Ring Road 2 (MRR2). Ia juga berdekatan dengan pusat beli-belah KLCC, Pavillion, Publika dan lain-lain. Sekolah yang dekat ialah SRJK(C)Kheow Bin、SMK Seri Selayang、University Teknologi Mara UiTM、Chong Hwa Independent High School、Tunku Abdul Rahman University College.

Promosi yang menarik adalah :

(1) 50 unit hanya menjual dalam harga RM489,000!

Jarang-jarang terdapat rumah mempunyai 3 bilik tidur yang berharga RM500,000 ke bawah!! Lokasi yang strategik dan kelihatan yang indah bersama dengan harga yang begitu menarik, tidak mustahil dapat cari lagi!

(2) Membeli rumah berpeluang untuk memenangi BMW330e

Jika anda membuat tempahan, anda akan mendapat peluang untuk memenangi hadiah yang lumayan seperti wang tunai, kereta yang berharga 1.28 juta. Hadiah yang paling besar ialah sebuah kereta terbaru New Series BMW330e! Atau hadiah yang lain seperti melancong ke negara Jepun, Tokyo atau ke negara Australia, Gold Coast! Jangan lepaskan peluang ini, tempah sekarang! Be the lucky one!

* Tertakluk kepada peraturan-peraturan

(3) Membeli rumah kondo juga bersama sebuah danau yang nyaman dan indah

Apabila anda membeli sebuah kondo, bermakna anda juga mempunyai sebuah danau dan kualiti hidup yang tinggi. LakePark Residence mengandungi 23 ekar danau bersama taman rekreasi. Penduduk LakePark Residence mempunyai kelayakkan untuk menikmati semua kemudahan yang ada di situ. Anda dapat menikmati semua kemudahan ini and juga hidupan yang relaks di tengah-tengah bandar.

Sedikit maklumat tambahan… Sekarang, jika anda membeli rumah tersebut, anda dapat berjiran dengan ahli permain badminton Goh V Shem dan Tan Wee Kiong iaitu pemenang piala perak dalam Sukan Olimpik!

Sekarang, klik gambar bawah untuk lanjut mengenai harga istimewa untuk 50 unit sahaja hanya menjual dalam harga RM489,000, ataupun anda boleh melawat rumah demonstrasi dalam 360 darjah.

Anda juga boleh meninggalkan maklumat kenalan anda ke dalam laman web supaya pihak berkaitan dapat menghubungi anda!